Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaInstagram'da Keşfet bölümüne hikayeler de eklendi

    Instagram’da Keşfet bölümüne hikayeler de eklendi

    Sosyal medyanın popüler platformlarından biri olan Instagram’ın yeni içerikleri bulma konusunda kolaylık sağlayan keşfet bölümüne artık kullanıcı hikayeleri de eklenmiş durumda.

    Popüler sosyal medya ağı Instagram, uzun bir zaman önce sunduğu Keşfet bölümüne artık kullanıcıların kendilerine ait hikayelerini de ekledi. Yani artık Keşfet kısmı içerisinde kullanıcılar tarafından paylaşılan ve çok izlenen hikayeler de yer alacak.

    Instagram tarafından yapılan açıklamaya göre aylık bazda yaklaşık olarak kullanıcıların yarısı Keşfet bölümünü kullanıyor. Bu da yarım milyarı aşkın kullanıcının her ay Instagram Keşfet ile haşır neşir olması anlamına geliyor. Çarpıcı bir rakam. Hal böyle olunca popüler sosyal ağ, bu bölümü sürekli güncellemeye ve yeni özellikler ile genişletmeye devam ediyor.

    Keşfet özelliği daha fazla genişletildi…

    Instagram’da Keşfet bölümü, uzun bir zamandır hem tasarım hem de içerik olarak yeni özellikler için test ediliyordu. Yapılan açıklama ile yeniliklerin tüm kullanıcılara sunulduğu açıklandı ve bu yenilikler arasında yiyecek, seyahat, sanat, IGTV ve alışveriş gibi özel uygulamalar yer aldı.

    Diğer yandan Instagram, yaptığı başka bir açıklama ile IGTV ve alışveriş bölümlerinin her gün yaklaşık olarak 500 milyon kullanıcı tarafından ziyaret edildiğini duyurdu. Buradan ünlü sosyal ağın kullanıcıların daha çok erişim sağladığı alanları güncel tutmak ve sürekli yenilemek istediği bir kez daha gözler önüne serildi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN