Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaInstagram’a hızlı düzenleme özelliği geliyor

    Instagram’a hızlı düzenleme özelliği geliyor

    instagramKısa süre önce kapsamlı yeniliklerle güncellenen Instagram’ın sonraki güncellemesine dair bazı bulgular ortaya çıktı. Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulamalarından biri olan Instagram’a sonraki güncellemede hızlı düzenleme adlı yeni bir özellik gelebilir…

    Hızlı düzenleme özelliği, resmi bir tanımlama değil; ancak ortaya çıkan bazı görüntülere göre fotoğraf paylaşımını çok daha çabuk bir şekilde gerçekleştirebilmenin önünü açan özelliğe verilen isim halini aldı bile. Temelde Instagram’da paylaşımı çok da zor olmadığı aşikar, rehberden seçilen fotoğraf ya da doğrudan Instagram için çekilen fotoğrafla başlayan süreç, filtreler arasından seçim yapmak, opsiyonel olarak konumun seçilmesi ve etiketlerin yazılması ile tamamlanıyor. Hızlı düzenleme özelliği ise işlemleri bir miktar daha hızlı şekilde gerçekleştirebilmenin önünü açıyor.

    Instagram için filtre, parlaklık, konum ve diğer işlemler çok daha pratik hareketlerle, ekran üzerinde kaydırma yolu ile gerçekleşiyor. Öte yandan kullanıcıların istedikleri taktirde paylaşım öncesinde klasik şekilde de ilerleyebildikleri görülüyor. Özet olarak fotoğraf paylaşım platformu, daha hızlı paylaşımın yollarını arıyor gibi görünüyor.

    Android için test aşaması devam eden Instagram güncellemesine dair bir kullanıcı tarafından paylaşılan videoyu haberin devamında izleyebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN