Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelInstagram'ın yepyeni özelliği yayınlandı!

    Instagram’ın yepyeni özelliği yayınlandı!

    Instagram, ilk kez Ağustos ayında test etmeye başladığı ‘canlı yayına bir arkadaş davet etme’ özelliğinin kullanıma hazır olduğunu kendi blog sayfası üzerinden duyurdu.

    Facebook tarafından satın alındıktan sonra yepyeni özellikler kazanan ve sosyal ağlardaki yerini iyice sağlamlaştıran Instagram, böylece çok ilginç ama bir o kadar da önemli bir sosyal medya özelliği de kazanmış oldu.

    Instagram için ortak canlı yayın özelliği

    İnsanlara hayatlarında değer verdikleri anlarını paylaşmaları için daha fazla olanak sağlamayı amaçlayan platform, canlı yayın özelliğine yeni bir güncelleme daha getirdi. Bu yeni özellikle beraber insanlar, arkadaşlarını davet ederek ortak canlı yayın yapabilecek, hatta geçtiğimiz aylarda kullanıcılara sunulan yüz filtreleriyle eş zamanlı olarak oynayabilecekler.

    instagram

    Canlı yayına birini davet edebilmek için o kişinin var olan canlı yayını izliyor olması gerekiyor. İzleyiciler arasından seçilen kişi daveti kabul ettiğinde ekran ikiye bölünüyor ve ortak yayın başlıyor. Özellikle canlı yayın filtrelerinin de kullanılıyor olması gerçekten de çok eğlenceli yayınlara sebebiyet verebilir.

    Sosyal medya üzerinde rakip konumda olan Snapchat’in bu hamle karşısında ne yapacağı ise şimdilik merak konusu olmuş durumda.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN