Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital Kültürİkinci nesil Samsung Dex Pad ile tanışın

    İkinci nesil Samsung Dex Pad ile tanışın

    Samsung, yeni Galaxy S ve Note serilerini adeta masaüstü bilgisayara dönüştüren Dex Pad modelinin ikinci neslini İspanya’da görücüye çıkardı. İşte detaylar…

    Samsung’un Mobil Dünya Kongresi 2018’deki sürprizleri sadece Galaxy S9 ve Galaxy S9+’la sınırlı kalmadı, Kore merkezli teknoloji şirketi, yeni nesil Dex Pad aygıtıyla da dikkat çekti.

    Galaxy S9 gibi Samsung telefonlarının entegre edilebildiği bir görüntü sağlayıcı olarak özetlenebilen Dex Pad, mobil cihazların istendiğinde mouse veya klavye üzerinden kullanılarak adeta masaüstü bilgisayar sistemine dönüştürülmesine imkan tanıyan bir aksesuar.

    Galaxy S8/S8+, Note8 ve S9/S9+’ınızı bir monitör, klavye ve mouse yardımı ile Samsung DeX’e bağlayarak masaüstü bilgisayar deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Yani Samsung Dex Pad ile herhangi bir yeri çalışma alanınız olarak ayarlayabilmeniz mümkün oluyor.

    İddialı özellikler…

    Yeni Samsung Dex Pad, 2560 x 1440 piksel çözünürlük değerini destekliyor. Galaxy S9 gibi 2560 x 1440 çözünürlüklü bir cihazın ekranını bu aygıtla daha verimli şekilde görebilimek mümkün oluyor. Bu noktada video izlemekten WhatsApp iletişime kadar tüm mobil özelliklerin kullanımı söz konusu.

    Üründeki diğer donanımsal özellikleri arasında dahili soğutucu fan, telefon şarj cihazı olarak kullanılabilme, 135 gram ağırlık, HDMI, USB 3.1, USB 2.0 portları bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN