Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşetİdeal taşınabilir bilgisayar: ACER Swift-3

    İdeal taşınabilir bilgisayar: ACER Swift-3

    Tayvanlı Acer firması tarafından üretilen Swift-3 model taşınabilir bilgisayarlar, günlük kullanım için yeterli performansı sağlayan nispeten sahip olunması daha kolay fiyat seviyelerinde karşımıza çıkıyor. Bu yazıda Swift-3 taşınabilir bilgisayarlara yakından bakacağız.

    İnce, hafif ve şık tasarımıyla dikkat çeken Swift-3 model taşınabilir bilgisayarlar, hem ev kullanımı için hem de öğrenciler için tercih edilebilecek iyi bir seçenek.

    14 ve 15.6 inçlik ekran seçenekleri

    Hareket halindeyken çalışmak isteyen profesyoneller için de uygun olan Swift-3 model taşınabilir bilgisayarlar, 14 ve 15.6 inç 16:9 formatında FHD IPS ekran olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla karşımıza çıkıyor.

    Daha çok 14 inç ekranlı modelleri mevcut olan Swift-3 model taşınabilir bilgisayarların, sürekli hareket halinde kullanacaklar ve bilgisayarlarını yanında taşıyacaklar için 14 inçlik modelleri daha makul gözüküyor.

    ACER Swift-3

    AMD ve Intel olmak üzere iki farklı işlemci tipi

    Swift-3 model taşınabilir bilgisayarlar size AMD ve Intel olmak üzere iki farklı işlemci tipi sunuyor. Bu işlemci markalarının modelleri hakkında farklı kapasite ve fiyat seçeneklerinde seçim tamamen size ait.

    Tasarım özelliklerine baktığımızda ürünün ise ince, sağlam ve şık bir kasayla geldiğini görüyoruz. Alüminyum ve magnezyum-alüminyum malzemeden üretilen metal kasası ürünü daha sağlam ve daha hafif hale getiriyor.

    ACER Swift-3 SF314-54 modele göz atalım

    MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar, tercih edebileceğiniz ideal modellerden biri. ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar, çift çekirdekli Intel Pentium P4417U işlemciyle geliyor.

    Bu üründe 4GB DDR4 SDRAM ve veri depolama için 128GB Katı Hal Sürücü (SSD) bulunuyor. 14 inç LCD ekran ve LED arka aydınlatma teknolojisine sahip olan ürün kullanıcılarına 1920×1080 yani Full HD çözünürlük sunuyor.

    ACER Swift-3

    12 saate varan şarj süresi

    Şarj ömrüyle iddialı olan ve mobil haldeyken size gün boyu priz aratmayan ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar, tek şarjla 12 saate varan kullanım ömrü sunuyor.

    4 hücreli 3220 mAh kapasiteli Lityum İyon (Li-Ion) pile sahip olan ürünü şarj ömrüyle de dikkate değer bir olarak öne çıktığını söylemeliyim.

    Üründe Intel’in 2 GB bellekli UHD Graphics 620 model ekran kartı tercih edilmiş. Bu yerleşik ekran kartı günlük kullanım, eğitim ve iş amaçlı satın alınabilecek bir taşınabilir bilgisayar için gayet yeterli performansı sunuyor.

    Sadece 1,45 kg. ağırlığında

    Gümüş rengi alümünyum kasayla gelen ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar, oldukça hafif. Sadece 1,45 kg. ağırlığında olan bu bilgisayarı gittiğiniz her yere size yük olmadan götürebilmenizi ve gün boyu kullanabilmenizi sağlıyor.

    HDMI, USB 2.0, USB 3.0 ve USB Tip C bağlantı seçenekleri ile gelişmiş kablosuz ağ teknolojisine sahip olan üründe güvenlik için dahili parmak izi okuyucusu da mevcut.

    ACER Swift-3

    64-bit Windows 10 Home işletim sistemi

    İşletim sistemi seçeneğine baktığımızda ise üründe 64-bit Windows 10 Home tercih edildiğini görüyoruz. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Windows 10 ile geliyor olması, ürünün sizin alıştığınız bir kullanıcı deneyimi sunduğu anlamına geliyor.

    Tüm bu özellikleriyle ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar, çok amaçlı kullanım senaryoları ve ulaşılabilir fiyat seviyesiyle ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    Sorularınız olursa yorumlara yazabilirsiniz

    MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar hakkında daha fazla bilgi almak ve satın alma detaylarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Bu yazıda ACER Swift-3 SF314-54 model taşınabilir bilgisayar hakkında bilgi vermeye çalıştım. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN