Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiİddialı Realme XT'den İlk Görsel

    İddialı Realme XT’den İlk Görsel

    Realme yaptığı lansmanda iki modelini tanıtırken yakında Realme XT adında başka bir model çıkaracağını belirtmiş ama detay açıklamamıştı.

    Çinli akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Realme, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Realme 5 ve Realme 5 Pro modellerinin ardından Realme XT modelinin ilk görselini paylaştı. Xiaomi, Huawei ve Oppo gibi Çinli akıllı telefon üreticileri arasında yer edinmeye çalışan Realme yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dörtlü kamera paketi ile dikkat çekmeyi başaran Realme 5 ve Realme 5 Pro modellerini tanıtan Çinli şirket şimdi de Realme XT modeline ilişkin ilk paylaşımları yaptı.

    Realme XT modelinden ilk detay

    Realme yaptığı lansmanda iki modelini tanıtırken yakında Realme XT adında başka bir model çıkaracağını belirtmiş ama detay açıklamamıştı. Çinli şirketin pazarlama müdürü tarafından yapılan remi açıklamada yeni modelin ilk görseli paylaşıldı. Realme 5 serisi ile aynı tasarım özelliklerine sahip olan cihazdan paylaşılan ilk görselde Snow White – kar beyazı rengi dikkat çekiyor.

    Realme XT özellikleri

    Realme XT özellikleri arasında ilk dikkat çeken 64 MP’lil kamerası. Samsung’un ISOCELL Bright GW1 sensörüyle gelen kamera ayrıca derinlik sensörü, ultra geniş açı ve makro lense sahip. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile gelmesi beklenen Realme XT fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz kesin değil.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN