Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımİddia: Sonraki iPad Pro’lar Face ID ile gelecek

    İddia: Sonraki iPad Pro’lar Face ID ile gelecek

    iPhone X, yüz tanıma özelliği ile cihaz kilidini açan Face ID özelliğini sunan ilk Apple teknoloji ürünü ve yakın zamanda şirketin diğer cihazlarında da aynı özelliğin söz konusu olabileceği iddia ediliyor. Örneğin iPad Pro’larda…

    Yeni bir analize göre Apple’ın TrueDepth özelliği ve Face ID işlevselliği, gelecek yıl içerisinde duyurulacak iPad Pro serisinde kullanıma sunulacak. Bu sayede Apple’ın üst segment tabletlerinin rekabet gücünün bir üst seviyeye çıkarılabileceği kaydediliyor. İddianın sahibi Apple odaklı raporlarıyla tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo.

    Apple’ın sonraki iPad Pro serisinde söz konusu özelliği sunması büyük bir sürpriz olmayacak. Bu seri, üst segment özellikler ve pek de mütevazı olmayan fiyat etiketleri ile tanınıyor, dolayısıyla iPhone X’te görülen yüz tanıma sistemine yer verilmesi bekleniyor. Diğer yandan Apple’ın iPad Pro serisinin 2018 yılı modellerinin yanı sıra sonraki yılda tanıtacağı iPhone’larda da aynı özelliği sunabileceği yönünde çok sayıda iddia var. Henüz tüm bunlar için erken olsa da ilerleyen aylarda bu konuya ilişkin daha fazla bilginin kamuoyuna yansıması olası.

    iPad Pro 2018, önümüzdeki yılın ilk yarısında tanıtılabilir, çünkü son güncelleme bu yılın haziran ayında gerçekleşmişti.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN