Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımİddia: Küçük ekranlı iPhone X gelmeyebilir

    İddia: Küçük ekranlı iPhone X gelmeyebilir

     

    Yeni iddialara göre Apple, bu sene küçük ekranlı bir iPhone X sunmayı planlamıyor. Ayrıca yine dikkat çekici bir iddia olarak (kesin değil) iPhone SE 2 de gelmeyecek. İşte detaylar…

    Apple’ın gelecek iPhone modellerine dair ilginç bir kaynak da aksesuar üreticisi Olixar. Birçok iPhone modelinin tanıtımından önce üretilmiş kılıflarının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşan, bu sayede cihazların en azından tasarımı hakkında bilgi kaynağı oluşturan şirket, iki ilginç iddianın da merkezini oluşturdu.  

    Küçük bir iPhone X ve iPhone SE 2 yok

    Olixar’dan bir kaynak, Apple’ın bu sene iPhone SE 2 ve küçük ekranlı iPhone X sunmayacağını belirtti. Ayrıca şirketin 6.1 ve 6.5 inçlik iPhone’lara odaklandığı bilgisini de paylaştı. Daha iyi donanım, Face ID 2.0 desteği ve mevcut modellerle benzer fiyat gibi oldukça anlaşılır bir matematikten de söz etti.

    Bilgiler son derece ilginç. Elbette Apple nezdinde herhangi bir yorum veya doğrulama gelmediği (ve muhtemelen gelmeyeceği) için şimdilik sadece birer iddiadan ibaret. Ancak şu da bir gerçek ki özellikle iPhone SE 2 bekleniyordu. En azından son dönemde teknoloji uzmanlarının ortak görüşü bu yöndeydi.

    Öte yandan 2019 ilk yarısı, hala iPhone SE 2 için beklenen bir diğer dönem özelliğini koruyor. Apple’ın söz konusu dönemde tanıtacağı akıllı telefonla aynı zamanda 5 inç ve yakınındaki akıllı telefon serilerine de set çekebileceği belirtiliyor.

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN