Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHugo Boss’tan akıllı saat

    Hugo Boss’tan akıllı saat

    Ekran_Resmi_2017-03-26_18_16_35

    Akıllı saat geliştirerek ürün gamına tüketici elektroniği ürünü de ekleyen moda markaları arasında Hugo Boss da dahil oldu. Tanınmış marka, The Touch adı verilen yeni akıllı saat modelini duyurdu.

    Klasik görünümü ile dikkat çeken Hugo Boss The Touch, Baselworld 2017 saat fuarında görücüye çıktı. NFC özelliğine sahip akıllı saatin nabız sensörünün ise bulunmadığı belirtiliyor. Tüm teknik detayları ise net değil, öte yandan fiyat etiketi ve satışa sunulacağı tarih belli olmuş durumda…

    Buna göre Hugo Boss The Touch, 395 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Satışlarına ise önümüzdeki ağustos ayında başlanacağı kaydedilmiş durumda.

    Zarif ve premium bir görünüm sunan akıllı saatin, markanın müşteri profiline uygun olacağı yorumları yapılıyor. Bununla birlikte teknoloji özellikleri ile birlikte akıllı telefonla Bluetooth üzerinden bağlantı, dolayısıyla bildirimlerin ve çağrıların görülmesi sağlanmış olacak.

    Apple, LG, Huawei, Samsung gibi tüketici elektroniği markalarının akıllı saat modellerinin yanı sıra sektörde Swatch, Guess gibi birçok moda ve saat markasının model alternatifleri sunduğu görülüyor. Hugo Boss da bu markaların arasında katılarak trende uymuş oluyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN