Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürHUAWEI WATCH GT 2 Pro tanıtıldı

    HUAWEI WATCH GT 2 Pro tanıtıldı

    HUAWEI WATCH GT 2 Pro, gerçekleştirilen Huawei Geliştirici Konferansı’nda tanıtıldı. WATCH GT 2 Pro, premium tasarımı, gelişmiş spor takibi, profesyonel sağlık izleme, iki haftalık pil ömrü ve kablosuz şarj desteği ile öne çıkıyor.

    Yeni HUAWEI WATCH GT 2 Pro, minimalist tasarımı ve sağlamlığı ile kullanıcıların daha fazlasını keşfetmesi için tasarlandı. Safir cam tasarımlı saat kadranı, daha sert, daha dayanıklı ve dokulu bir dış yüzeye sahip; böylece dış mekan sporlarında bile çizilmeye karşı dayanıklı. Saat gövdesinde ise titanyum kullanıldı.

    200’den fazla saat yüzü seçeneğiyle HUAWEI WATCH GT 2 Pro, kullanıcılara birçok özelleştirme seçeneği sunuyor. Bir adım daha ileri giderek HUAWEI Share OneHop Watch Face fonksiyonu ile kullanıcıların fotoğraf galerilerinden görüntüleri aktarmak için HUAWEI WATCH GT 2 Pro’larını akıllı telefonlarına dokundurarak saat yüzünü gerçekten kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

    Profesyonellerin performansı

    Kullanıcılar ister spora yeni başlıyor ister performanslarını bir sonraki seviyeye taşımak istiyor olsun, WATCH GT 2 Pro, aralarından seçim yapılabilecek 100’den fazla egzersiz modu sunuyor.

    Yeni spor modlarına ek olarak HUAWEI, WATCH GT 2 Pro’da çok çeşitli ekstrem sporlar, boş zaman etkinlikleri, su sporları, top oyunları ve kar sporları için hizmet vermeye devam ediyor. HUAWEI ayrıca, kesintisiz bir deneyim sunan altı egzersiz modu için otomatik egzersiz algılama özelliği sunuyor.

    Akıllı saatin Türkiye’de Ekim ayında satışta olması planlanıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN