Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei P40 serisinin işletim sistemi ortaya çıktı

    Huawei P40 serisinin işletim sistemi ortaya çıktı

    Huawei, 26 Mart günü Fransa’nın Paris şehrinde düzenleyeceği çevrimiçi etkinlikle P40 serisini karşımıza çıkaracak. P ailesinin en yeni üyeleri için heyecanlı bekleyiş şimdiden başladı. Modellerin tanıtım tarihi yaklaştıkça, haklarında çok daha fazla sızıntı çıkıyor. Bu kez Huawei P40 serisi ile gelecek işletim sistemi ortaya çıktı.

    Huawei P40 serisi işletim sistemi: EMUI 10.1

    Tahminler, Huawei P40 serisinin yeni kamera teknolojileriyle dikkat çekeceği yönünde. Bir diğer tahmin ise Huawei P40 serisinin işletim sistemi ile ilgili oldu. Weibo’da ortaya çıkan bir sızıntıya göre, Huawei P40 Pro sistem dosyasında EMUI 10.1 isimli bir işletim sistemi görüldü.

    EMUI 10.1 özellikleri arasında geliştirilmiş GPU Turbo, yeni HMS özellikleri ve diğer yazılım geliştirmelerinin yer alması bekleniyor. Ancak, nihai sürümde şirket bazı yeni özellikleri de karşımıza çıkarabilir.

    Aslında yeni model ailesiyle birlikte yeni bir işletim sisteminin gelmesi şaşırtıcı değil. Huawei daha önce de P20 serisinin lansmanında EMUI 8.1 işletim sistemini karşımıza çıkarmıştı. Böylece, bir yıl içinde iki işletim sistemi piyasaya sürülmüştü. Aynı şekilde Huawei P30 serisi de EMUI 9.1 ile gelmişti.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN