Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei P40 4G tanıtıldı: Telefonun özellikleri ve fiyatı!

    Huawei P40 4G tanıtıldı: Telefonun özellikleri ve fiyatı!

    Huawei hız kesmeden yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Akıllı telefon üreticisi en son Huawei P40 4G modelini tanıttı. Telefonun şık bir tasarımı bulunuyor ve Kirin 990 işlemcisi ile donatılmış durumda. Telefon geçen yıl piyasaya sürülen P40 modeliyle aynı özellikleri taşıyor ancak tahmin edebileceğiniz üzere 5G bağlantısına sahip değil.

    Huawei P40 4G önceki modelden çok da farklı özelliklere sahip değil

    Her ne kadar teknoloji şirketlerinin ‘yarı iletken tedarikinde’ sorun yaşadığını bilsek de yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaktan geri kalmıyorlar. Çin merkezli Huawei de bu noktada geçen yıl tanıtılan ve oldukça sevilen P40 ailesine yeni bir model daha ekliyor. Bu kapsamda 5G destekli olan bu aileye 4G destekli olarak eklenen bu model, 6.1 inç boyutlarında 1080 x 2340 çözünürlüğünde bir ekrana sahip.

    huawei-p40-4G

    OLED panele yer verilen telefonda 32 Megapiksellik bir ön kamera bizleri karşılıyor. Bu ön kameraya ise IR TOF 3D sensörü eşlik ediyor. Telefonun kamera tarafında büyük iddiaları bulunuyor zira ailenin diğer üyeleri de listelerde uzun süre üst sıralarda kalmıştı. Bu modelde de 50 Megapiksel geniş açılı kameraya, 8 Megapiksel telefoto ve 16 Megapiksel ultra geniş açılı bir kamera eşlik ediyor.

    Telefonun güç kaynağı ise girişte de belirttiğimiz gibi Huawei imzalı 4G destekli Kirin 990 işlemcisi. Bu işlemciye ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor ve 3.800mAh batarya bulunuyor. Bu batarya ise 22,5W hızlı şarj desteği ile kısa sürede dolabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN