Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei Mate 30 Lite tasarımı sızdırıldı!

    Huawei Mate 30 Lite tasarımı sızdırıldı!

    Huawei’nin yeni Mate serisinin alt seviye üyesi Huawei Mate 30 Lite, bazı tasarım sızıntıları ile gündeme geldi. Yeni modelin sızdırılan tasarımı bir hayli iddialı gözüküyor.

    Huawei Mate 30 Lite sızdırıldı!

    Huawei’nin yeni Mate serisini tanıtmasına hala uzun bir süre var. Ancak kullanıcılar yeni seriyi şimdiden merakla bekliyor. Geçtiğimiz saatlerde sızdırılan bir görüntü, Mate 30 Lite modelinin tasarımını gözler önüne seriyor.

    Sızdırılan görüntünün ön tarafına baktığımızda neredeyse hiçbir detayı alamıyoruz. Yalnızca sağdaki ses kontrol tuşlarını ve altındaki güç tuşunu görmekteyiz. Bununla birlikte arka kasa tasarımı ise epey ilgi çekici. Bu tasarımda Mate 30 Lite, dörtlü kamera kurulumu ile sızdırılıyor.

    Mate 20 Lite modelindeki ikili kamera kurulumunu düşününce, bunun ani ve büyük bir sıçrama olduğunu söylememiz mümkün. Bununla birlikte kameranın yanında led flaş bulunuyor. Mate 20 Lite modelinde olduğu gibi bu modelde de Leica iş birliğinin olması beklenmiyor.

    Mate 30 Lite özellikleri nasıl olacak?

    Geçtiğimiz günlerde Kirin 810 işlemci ile adı anılan Mate 30 Lite’ın, bu işlemciyi 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile desteklemesi bekleniyor. Bununla birlikte depolama tarafında da seçenekler sunacak olan marka, 128 GB ve 256 GB depolama ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

    Şu an için hakkında pek fazla detayın bilinmediği Mate 30 Lite ile ilerleyen aylarda tanışmayı bekliyoruz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN