Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei Mate 30 Lite çalışırken görüntülendi

    Huawei Mate 30 Lite çalışırken görüntülendi

    Huawei’nin hızla yaklaşan yeni Mate 30 serisi, son zamanlarda pek çok sızıntı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bazı sızıntılarla karşımıza çıkan Huawei Mate 30 Lite, şimdi de çalışırken görüntülendi.

    Huawei Mate 30 Lite tekrardan ortaya çıktı

    Huawei’nin yeni Mate 30 serisi, güçlü özellikleri ve iddialı tasarımları ile dikkatleri çekecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı bir şekilde sızdırılan Mate 30 Lite, şimdi de çalışırken görüntülendi.

    Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan görseller, yeni modelin tam olarak nasıl gözükeceğini ortaya koydu. Modelin ön tasarımına göz attığımızda ekran içinde kamera ile birlikte ince çerçevelere yer verildiğini görüyoruz.

    Bununla birlikte arka tasarıma göz attığımızda da, önceki tasarımları doğrulayıcı bir nitelikte olduğunu görmekteyiz. Sızdırılan yeni tasarımda da yeni model dörtlü arka kamera kurulumuna sahip. Bununla birlikte parmak izi sensörü de yine arka kasada, kameranın alt tarafında bulunuyor.

    Mate 30 Lite özellikleri nasıl olacak?

    Kirin 810 işlemciden gücünü alması beklenen modelin, bunu 6 GB ve 8 GB RAM ile desteklemesi bekleniyor. Bununla birlikte hafıza tarafında da 128 GB ve 256 GB kapasitelerinin seçenek olarak sunulacağı iddia ediliyor.

    Şu an için yeni model hakkında hala net bilgiler bulunmasa da, ilerleyen zamanlarda daha çok bilgi ile karşılaşmayı bekleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN