Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei'nin yeni katlanabilir telefonu gözüktü!

    Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu gözüktü!

    Huawei, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Mate X ile birlikte katlanabilir telefon piyasasına giriş yapan birkaç markadan biri olmuştu. Mate X henüz satışa sunulmadan, Huawei’nin yeni katlanabilir telefon prototipi de görüntülendi. Söz konusu prototip, Huawei’nin katlanabilir telefon konusunda hevesli olduğunu gösteriyor. Huawei katlanabilir telefon prototipi ile karşınızda!

    Huawei katlanabilir telefon prototipi karşınızda!

    Yeni modelin tasarım konusunda henüz ilk aşamalarda bulunduğunu söyleyebiliriz. Prototipe kısaca göz attığımızda, tıpkı Mate X gibi dışa katlandığını görüyoruz. Huawei’nin Samsung gibi içe katlanan ekran denemelerinde bulunduğunu biliyoruz. Ancak marka bu denemelerde aldığı deneyimler sonucu, içe katlanan ekran projesini iptal etmişti.

    Huawei katlanabilir telefon

    Huawei daha önceden farklı katlanabilir telefon patentleri ile de gündeme gelmişti. Farklı tasarımların ortaya çıkması, Huawei’nin katlanabilir telefon piyasasında ileri gitmek istediğini gösteriyor. Şimdilik bu modelle ilgili Huawei tarafından açıklama gelmedi.

    Huawei Mate X özellikleri nelerdi?

    Gücünü Huawei’nin 7 nm Kirin 980 işlemcisinden alan akıllı telefon ayrıca  Huawei Balong 5000 adı verilen 5G modem sayesinde “Dünyanın ilk 5G destekli katlanabilir telefonu” unvanına sahip oluyor. 8 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesine sahip model, dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN