Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımHTC'den Helio P35 işlemcili orta sınıf telefon müjdesi

    HTC’den Helio P35 işlemcili orta sınıf telefon müjdesi

    HTC tarafından gelen haberlerde popüler akılı telefon şirketinin orta sınıf bir telefon üzerinde çalıştığı belirtiliyor…

    HTC, kısa bir zaman içerisinde Helio P35 işlemci ile güçlendirilmiş ve bunun yanında orta sınıf segmentinde yer alacak bir akılı telefon modelinin üretimini gerçekleştirmeyi planlıyor.

    HTC kaynaklı şekilde gelen haberler, popüler akılı telefon şirketinin orta sınıf bir telefon üzerinde çalıştığına işaret ediyor. Yeni modelin adı henüz tam olarak netleştirilemese de model numarasının 2Q741 olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca HTC’nin yeni modelinin Geekbench’te ortaya çıkması ile bir takım özellikleri hakkında da bilgi edinmek mümkün oldu.

    HTC orta segment akıllı telefonun Android 9 Pie işletim sistemine sahip olacağı ve bunun yanında 6 GB RAM bulunduracağı gün yüzüne çıktı. Yeni cihazın işlemcisi ise Helio P35 olacak.

    Bunlara ek olarak telefonda Mi Play ve Honor 8A Pro modellerine güç sağlayan yonga setinin yer aldığını da eklemeden geçmeyelim.

    HTC Helio P35 İşlemcili Akıllı Telefon Geliyor!

    Öte yandan yeni akıllı telefonun geçen aylarda piyasaya sürülen HTC Desire 12 ya da Desire 12+ modellerinden birinin devamı şeklinde olacağı iddia ediliyor. Yeni orta sınıf HTC modelinin henüz ne zaman pazarda olacağı net değil, ancak alınan bilgilere göre yakın bir zaman içerisinde telefonun piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN