Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHTC 10 Android 7.0 Nougat güncellemesini ne zaman alacak?

    HTC 10 Android 7.0 Nougat güncellemesini ne zaman alacak?

    1460466336_HTC_10_Alt__n_3V

    Google tarafından geçtiğimiz günlerde final sürümüyle yayınlanan Android 7.0 Nougat işletim sistemi sürümü için önde gelen teknoloji şirketlerinden beklenen bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor.

    Kullanıcıların merakla beklediği sorulardan biri de HTC 10’un Android 7.0 Nougat güncellemesini ne zaman almaya başlayacağı. Dünya genelinde ilgi gören üst seviye Android akıllı telefon modelleri arasında yer alan HTC 10’a ilişkin beklenti yıl sonuna doğru güncellemenin geleceği yönündeydi. Hatta bu konuda bir haber de yapmıştık. İlişkin resmi açıklama da geldi. Evet güncelleme cihaz için yıl sonuna doğru yayınlanıyor…

    1460466525_HTC_10_Alt__n___st

    Gelişmenin sevindirici olduğu bir gerçek. Çoğu model için en yeni Android güncellemesini kullanmaya başlamak için uzun bir bekleyiş öngörülüyor. Elbette Google-HTC arasındaki yakın ilişkinin, HTC 10’a Android 7.0 Nougat’ın önümüzdeki birkaç ay içinde gelmesinde etkili olduğu bir gerçek. Tayvan merkezli HTC, 2016’daki Nexus modellerinden bazılarını üretecek olan şirket.

    Öte yandan HTC 10’un dışında ilk aşamada iki modele daha Nougat güncellemesi geliyor. Söz konusu akıllı telefonlar 2015’in amiral gemisi modeli HTC One M9 ve HTC One A9. Ancak bekleme süresi HTC 10’a kıyasla biraz daha uzun olacak gibi görünüyor; bildirilen net bir tarih yok ama ‘2017’nin başı’ ibaresi kullanılıyor.

    Media Markt’ta online alışverişle HTC 10 satın almak ister misiniz? Detaylar için buraya tıklayınız.

    Android 7.0 Nougat alacak ilk modellere ilişkin öne çıkan haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN