Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımHP Spectre X360 14 Tiger Lake işlemcilerle geliyor

    HP Spectre X360 14 Tiger Lake işlemcilerle geliyor

    Bilgisayar markaları arasında önemli bir yere sahip olan HP, yeni modeli Spectre x360 14’te Tiger Lake işlemci seçeneği sunuyor. İşte HP Spectre x360 14 özellikleri…

    Intel Tiger Lake işlemcilerle gelen HP Spectre x360 14, oyun performansını artırmak adına Intel Xe grafikler ile kullanıma sunuluyor. Öte yandan Intel Evo programı ile birlikte uzun süreli kullanım vadedeceği kaydediliyor.

    Bilgisayar markaları arasında önemli bir yere sahip olan HP, ürün çeşitliliğini artırmaya ve kullanıcılara farklı içerikler sunmayı sürdürüyor. HP’nin kullanıcılar tarafından beğeni kazanan dizüstü bilgisayar serisi Spectre x360; en yeni versiyonunda bulunan Tiger Lake işlemcilerle bugüne kadarki en güçlü haline ulaştı.

    HP Spectre x360 14 modeli 13.5 inçlik OLED ekrana sahip. Ekranı 3:2 oranında görüntü sunuyor. Ekranları oldukça ince olan ve görüntü alanını artıran model, yüzde 90’lık bir ekran/kasa oranına ulaşmış durumda.

    Mavi ışığı filtreleyebilen ve kullanıcı sağlığı için önemli bir özelliğe sahip olan üründeki ekran, DCI-P3 renk uzayının yüzde 100’ünü kapsıyor.

    Tüm bu detayları ile birlikte oldukça olan model, 17 saatlik batarya ömrüyle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda hızlı şarj desteği ile zamanın önemli olduğu günümüzde yeni kullanıcılara göz kırpıyor.

    NOT: Yepyeni Intel Iris Xe grafikleri oyuncular ve yaratıcılar için dönüşümsel ayrık (GPU) ve entegre grafik teknolojisini sunarlar.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN