Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    SağlıkHONOR Watch GS Pro MediaMarkt'ta!

    HONOR Watch GS Pro MediaMarkt’ta!

    Şehir hayatında gününüzü kolaylaştıran, doğada ise sürprizlere karşı hazırlıklı olmanızı sağlayan akıllı saat HONOR Watch GS Pro, MediaMarkt’ta satışa sunuldu.

    Gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, 1+8+N akıllı yaşam stratejisi doğrultusunda yeni akıllı saati HONOR Watch GS Pro’yu Türkiye’de teknoloji severlerin beğenisine sundu. Dayanıklılığıyla ön plana çıkan akıllı saat, 25 günlük pil süresi, doğada kaybolmayı engelleyen Rotadan Dönüş özelliği, 100’ün üzerinde antrenman modu ve outdoor meraklılarını heyecanlandıracak daha pek çok farklı yeteneği barındırıyor. Güçlü ve şık tasarımıyla sadece outdoor severlerin değil şehir hayatında sağlam bir akıllı asistan arayanların da favorisi olmaya aday.

    GS Pro şehrin hızlı yapısına ve doğanın sürprizlerle dolu akışına uyum sağlayabilmek için özel olarak tasarlandı. Sağlamlığı, Amerikan Ordusu’nun 14 farklı sıkı testten oluşan MIL-STD-810G sertifikasıyla kanıtlanan HONOR Watch GS Pro, bu sayede hangi koşulda olursanız olun sizi yalnız bırakmayan bir asistan görevi görüyor. Tek şarjla 25 güne kadar pil süresi sağlayan model, dış ortam modunda 100 saate kadar, GPS açık modunda ise 48 saate kadar kullanım sunuyor.

    Hayatı kolaylaştırıyor…

    Hayatı kolaylaştıran ve doğanın sürprizlerine karşı hazır olmanızı sağlayan HONOR Watch GS Pro, Türkiye’de satışta. Kömür siyahı, kil beyazı ve kamuflaj mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelen HONOR Watch GS Pro, MediaMarkt’ta hem fiziksel mağazalar hem de online alışveriş üzerinden kullanıcılara sunuluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN