Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraHONOR Magic3 Serisi mobil fotoğrafçılıkta inovasyon vadediyor

    HONOR Magic3 Serisi mobil fotoğrafçılıkta inovasyon vadediyor

    HONOR Magic3 serisindeki yapay zeka destekli füzyon çekim ve dört kamerayı entegre eden üstün görüntüleme özellikleri endüstri lideri bir fotoğrafçılık ve videografi deneyimi sunuyor.

    HONOR’un akıllı telefon fotoğrafçılığı ve videografisinde yeni bir sayfa açma iddiasındaki amiral gemisi HONOR Magic3 Serisi, iç pazardaki tüketicilerin beğenisini kazandı.

    Mobil fotoğrafçılık ve videografi deneyimini zenginleştiren Magic3 Serisi’ndeki HONOR Image Engine platformu ve yenilikçi Ultra Fusion Dört Kameralı Fotoğrafçılık özelliği, akıllı telefon fotoğrafçılığı ve videografisinde kullanıcıların teknolojinin gücünü kullanarak duygularını, düşüncelerini, tutum ve hislerini ifade etmelerini sağlıyor.

    Füzyon hesaplamalı fotoğrafçılık, akıllı telefon görüntüleme sistemleri için büyüyen bir trend haline geldi. Görüntüleme donanımının geliştirilmesi için gerekli alan, geleneksel akıllı telefonların küçük boyutlarıyla kısıtlanıyordu. Füzyon hesaplama teknolojisi, tek kameralı çok çerçeveli füzyondan, tek odaklı çok kameralı çok çerçeveli füzyona kadar ilerleme kaydetse de çoklu kamera ve yazılım algoritması arasındaki füzyonun gücü tam olarak gerçekleştirilemedi. HONOR’un Ultra Fusion Dörtlü Kamera Fotoğrafçılık özelliği bu sorunu çözmek amacıyla yola çıktı.

    Yapay zeka destekli füzyon

    Tek seferlik yakınlaştırmada ve geniş açılı odak aralığında, HONOR’un Ultra Fusion Dörtlü Kamera Fotoğrafçılık özelliği, renkli ana kamera ile monokrom kameranın bir birleşimini sunuyor. Telefoto odak aralığında ise, renkli ana kamera ve telefoto kamerayı akıllıca kullanarak tüm senaryolarda HD çekim deneyimi yaratıyor.

    Akıllı telefonların giderek hafifleşmesiyle, sensör boyutu ve telefonun kalınlığı dengesini kurmak zorlaşıyor ve kamera sensörünün boyutu, son görüntülerin netliğini de etkiliyor. HONOR Magic3 Serisi, sensör boyutunu büyütmeden daha iyi görüntü kalitesi sağlamak için gelişmiş pozlama ve canlı renkler sağlayan renk sensörü ve daha iyi doku sağlayan yüksek çözünürlüklü monokrom sensör ile bir füzyon çözümü sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN