Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    SağlıkHONOR Band 6 sağlık odaklı özellikleri ile dikkat çekiyor

    HONOR Band 6 sağlık odaklı özellikleri ile dikkat çekiyor

    Meteor Siyahı, Kumtaşı Grisi ve Mercan Pembesi renkleriyle kullanıcılarla buluşacak olan akıllı bileklik, birçok sağlık takibi özelliğiyle de öne çıkıyor.

    Akıllı bileklikler özellikle aktif yaşamı benimseyen kimselerin gözdesi. Adım sayar, hareketsiz uyarısı gibi özelliklerine ek olarak akıllı telefona dair bir dizi bildirimi de bu tür cihazların çoğunda görebilmek mümkün. Bu kapsamda duyurulan en yeni modellerden biri de HONOR imzası taşıyor…

    HONOR, en yeni akıllı bilekliği Band 6’yı Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturuyor. Bileklikten öte gerçek bir akıllı saat deneyimi sunmak üzere tasarlanan Band 6, sağlık, egzersiz, stres ve uyku takibi gibi özelliklerin yanında hafif ve şık bir akıllı asistan olarak öne çıkıyor. Geniş ve canlı 1.47 inç’lik 194×368 çözünürlüklü AMOLED ekranıyla oldukça net bir görüntü imkânı sunan HONOR Band 6, bir önceki nesle göre yüzde 148 daha fazla ekran alanı sağlıyor. Parmak izi bırakmayan kavisli cam ekranıyla Band 6, şık bir görünüşe sahip.

    3 farklı renk seçeneği

    Meteor Siyahı, Kumtaşı Grisi ve Mercan Pembesi renkleriyle kullanıcılarla buluşacak olan akıllı bileklik, birçok sağlık takibi özelliğiyle de öne çıkıyor. Akıllı bileklik, SpO2 takibi sayesinde kullanıcının kandaki oksijen seviyesini ölçerek, solunumla ilgili olası sorunlara yönelik uyarı verebiliyor. Ayrıca optik kalp ritim sensörü ve hassas, yapay zekalı algoritmayla, 7/24 nabız takibi yaparak, sıra dışı bir durumda kullanıcıyı harekete geçirebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN