Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHonor 50'nin kamera kurulumu gözler önünde!

    Honor 50’nin kamera kurulumu gözler önünde!

    Akıllı telefonlarının arasına haziran ayında tanıtacağı seriyle oldukça dikkat çekmeyi planlayan Honor, geçtiğimiz aylarda Huawei ile yollarını ayırmıştı. Honor 50 olarak adlandırılacak yeni akıllı telefon serisi, kamera tarafında oldukça iddialı bir kurum ile bizleri karşılayacak.

    Honor 50 serisi hakkında bildiklerimiz

    Yeni sızdırılan basın görsellerinde telefonun arka tarafına bakabiliyoruz. Honor 50 iki büyük sensörü bünyesinde barındıracak. Bunlardan birisi oldukça bir büyük kamera lensi olurken, altta yer alan modülde iki kamera bulunacak.

    Yani görünen o ki telefonda üçlü bir kamera kurulumu yer alacak ve dizilişleri itibarıyla ‘iddialı’ olacak. Telefonun periskop kamerasına ek olarak ultra geniş açılı bir kamerasının olması bekleniyor.

    honor-50

    Bir diğer yandan Honor 50 modelinde MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinin kullanılacağı ancak 50 Pro modelinde Snapdragon bir işlemcinin kullanılacağı belirtiliyor. Daha önce de telefonun ‘Pro Plus’ takısına sahip modeli hakkında bazı detaylar ortaya çıkmıştı.

    Bu telefonda Snapdragon 888 işlemcisi kullanılacak ve ekran tarafında ise bizleri 6.79 inçlik 1440p çözünürlüklü 120 Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran karşılayacak. Telefonun sızdırıldığı kadarıyla 50 Megapiksel ana kamerasına 13 Megapiksel ultra geniş açılı bir kamera ve 8 Megapiksel telefoto kamera eşlik edecek.

    Telefon serisinin haziran ayında tanıtılması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN