Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHonor 30, Huawei P40 benzeri kamera ile gelebilir

    Honor 30, Huawei P40 benzeri kamera ile gelebilir

    Henüz tanıtılmamış olan telefonlar sızıntı yapılan görselleriyle, tanıtım günlerinden günler hatta aylar öncesinde karşımıza çıkıyor. Honor 30 da bu modellerden biri oldu. Twitter üzerinden telefonun tasarımına dair bir görsel paylaşan OnLeaks isimli hesap bizlere Honor 30 kamera kurulumu ile Huawei P40 benzerliğini göstermiş oldu.

    Honor 30 kamera kurulumu sızdırıldı

    Yaptığı sızıntılarla sık sık gündeme gelen OnLeaks, bu kez Honor 30 ile ilgili iddiasını paylaştı. İddialara göre Honor 30, Huawei P40 ile benzer bir kamera kurulumuna sahip olacak. Hesap kaynaklarından alınan bilgiye göre, telefonda Sony’nin 50 Megapiksellik IMX7xx sensörü kullanılacak. Bu sensör P40’taki lensten biraz daha küçük. Huawei P40’ın 50 Megapiksellik kamerasının sensörü 2.44µm büyüklüğündeyken, Honor 30’un ana kamerasının sensör büyüklüğü 2.24 µm.

    Bu ana kameraya 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir ultra geniş açılı lens eşlik edecek. Ayrıca, kurulumda bir de 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir telefoto lens kullanılacak. Bu lens 3x optik yakınlaştırma yapabilecek. 

    OnLeaks, kameralarla ilgili iddialar konusunda kendinden emin olsa da paylaşılan tasarımın yüzde 100 doğru olmayacağının altını çizdi. 

    Paylaşılan görseldeki tasarım tamamen doğru olmasa da, kısa süre önce afişi sızdırılan Honor 30S ile benzerlik taşıdığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla aşağı yukarı yakın bir tasarım bekleyebiliriz. 

    Honor 30S demişken, bu modelde de 64 Megapiksellik ana kamera kullanılacak ve telefon gücünü Kirin 820’den alacak. 

    Honor 30S, 30 Mart günü tanıtılacak. Muhtemelen aynı işlemcinin kullanılacağı Honor 30’un da bu etkinlikte tanıtılıp tanıtılmayacağı şimdilik belli değil. 

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN