Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürHisense L5 Laser TV duyuruldu

    Hisense L5 Laser TV duyuruldu

    Hisense, 80 inç görüntü sunan yeni projektör modeli L5 Laser TV’yi duyurdu. İşte detaylar…

    Futbolun kalbi bu yaz Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda atacak ve teknoloji şirketi Hisense’in de bu ritme ayak uyduracak sürprizleri devam ediyor. Popüler TV üreticisi, CES 2018’de duyurduğu 13 bin dolarlık L8D modeliyle kıyaslandığında ‘nispeten’ daha uygun bir fiyat etiketine sahip olan (yaklaşık 3 bin 140 dolar) L5 Laser TV’yi duyurdu.

    L5 Laser TV, adıyla bir miktar kafa karışıklığıne neden olabilir, çünkü özünde kısa mesafedeki kullanım için geliştirilmiş bir projektör. Ancak önemli bir farkla; bu projektör, TV gibi akıllı özelliklerle donatılmış durumda.

    400 nit parlaklık değeri sunan L5 Laser TV, net görüntüler sağlıyor. 4K ve HDR desteğiyle geliyor. 80 inç görüntü sunuyor, ağabeyi Hisense L8D 100 inç görüntü sağlıyordu. Aradaki fiyat farkının nedenlerinden biri muhtemelen bu.

    Sony ve LG de iddialı projektör modellerini tanıttı…

    Öte yandan Dünya Kupası’na hazırlanan tek marka Hisense değil, kısa süre önce Sony ve LG de benzer projektör modellerini duyurdular. Üstelik yüksek profilli TV modellerine yakın fiyat etiketleri ile ilginç bir kafa karışıklığına neden olabilecek şekilde.

    MediaMarkt’taki her bütçeye uygun projektör modellerini incelemek ve online alışverişle kısa sürede satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN