Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHi-Rez Studios'dan yeni strateji oyunu: Smite Tactics

    Hi-Rez Studios’dan yeni strateji oyunu: Smite Tactics

    smite_tactics-0

    Hi-Rez Studios, yeni strateji oyunu Smite Tactics’i duyurdu. İddialı yapımın Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirildiği açıklandı.

    Smite ve Paladins’in yaratıcısı Hi-Rez Studios, Smite evreninde geçen yeni strateji oyunu Smite Tactics’i duyurdu. Düşmanı bozguna uğratmak için savaş alanında, tanrıları ve onların küçük hizmetkarlarının kontrol edileceği Smite Tactics sıra tabanlı strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak.

    MOBA oyunu Smite’tan aşina olduğumuz bir çok karakterin yer alacağı Smite Tactics, Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştirilmesinin yanı sıra, diğer oyuncularla çevrimiçi rekabetlere de yer verecek. Ayrıca yapay zekaya karşı çevrimdışı oynanabilecek bir macera moduna da ev sahipliği yapacak.

    Paladins’e benzeyecek

    Hi-Rez Studios’un geliştirdiği Smite ve Paladins gibi diğer oyunlara benzer şekilde oynaması, ücretsiz olarak yayınlanması planlanan oyunla ilgili videoların da kısa süre içinde yayınlanması gündemde.

    Çıkış tarihi ve beta başvuruları

    Merak edilen konuların başındaki çıkış tarihi ve çıkacağı platformlar hakkında ise henüz netlik bulunmuyor. PC için geleceğini tahmin etmek pek de zor değil. Güzel haber ise yapımın 2016 sonlarına doğru yapılacak kapalı beta başvuruları açılmış durumda.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN