Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunHaziran ayında en beğenilen Android tabanlı 4 oyun

    Haziran ayında en beğenilen Android tabanlı 4 oyun

    Android platformundaki oyunların sayısı her geçen gün artarken kalite de giderek yükseliyor. Üst düzey donanımlar sayesinde akıllı telefonlarda neredeyse konsol kalitesinde oyunlar oynanabiliyor. Haziran ayında en beğenilen ve en kaliteli oyunları sizler için derledik.

    Call of Duty: Mobile

    Listemizin ilk sırasında henüz piyasaya sunulmamış ancak önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen bir oyun olan Call of Duty: Mobile var. Kesinlikle beklemenize değecek olan bu oyun, şu ana kadar milyonlarca kişinin oynadığı oyunu Android platformuna getiriyor. Tamamen adrenaline dayalı oyunda Call of Duty: Black Ops ve orijinal Modern Warfare serisinin de aralarında bulunduğu Call of Duty ürünlerinden klasik haritaların ve modların bir kısmını oynayacaksınız. Çok oyuncu modu daha sadece bir başlangıç. Önümüzdeki aylarda Call of Duty Battle Royale dahil pek çok ek oyun modları da oyuna gelecek. Ön kayıt yaptırarak oyunu herkesten önce oynama fırsatı elde edin.

    Oyuna ön kayıt olmak için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.callofduty.shooter

    call-of-duty

    The Elder Scrolls: Blades

    Birçok ödül alan Skyrim’in yapımcısı Bethesda Game Studios’un geliştirdiği The Elder Scrolls: Blades oldukça heyecanlı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki göreviniz kasabanızı yok edenleri bulup yok etmek ve intikamınızı almak. Konsol kalitesinde görsellere sahip oyunda yerine getirmeniz gereken birçok görev bulunuyor. Geliştirilebilir yetenekleriniz, topladığınız teçhizatlar ve arena savaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bethsoft.blade

    elder-scrolls

    Mobile Royale

    Sırada büyük bir hayal dünyasında heyecan verici savaşlar yapabileceğiniz bir oyun olan Mobile Royale var. Çevrimiçi strateji savaş oyunu olan Mobile Royale’da şehrinizi geliştirip ülke çapında farklı klanlarla ticaret yapıyor ve kendi ordunuzu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Kurduğunuz ittifaklarla heyecan verici savaşlara katılarak eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. Çok oyuncu özelliği sayesinde dünyanın dört bir yanından insanlarla oyunu oynayabiliyorsunuz. Oyun, Clash of Lords ve Lords Mobile gibi oldukça başarılı oyunlara imza atmış IGG tarafından geliştirilmiş. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.android.mobileroyale&hl=tr

    mobile-royale

    Revolve8

    Listemizin son sırasında Sega’nın gerçek zamanlı strateji oyunu olan Revolve8 var. Birçok anime karakterin bir araya geldiği oyunda yalnızca üç dakika içinde düşmana ait kuleleri ve kahramanları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Gerçek zamanlı strateji oyunlarını sevenler için mükemmel bir seçenek. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.revolvers8&hl=tr

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN