Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetHavada asılı duran ampul Flyte!

    Havada asılı duran ampul Flyte!

    MediaTrend olarak, yerinde takip ettiğimiz IFA 2018 teknoloji fuarında, ilginç bir ürüne denk geldik! Havada asılı duran ampul! Yanlış okumadınız Flyte isimli ampul havada asılı duruyor!

    Vestel’den devrimsel buzdolabı!

    Havada asılı duran ampul Flyte tanıtıldı!

    Berlin’de düzenlenen IFA 2018 teknoloji fuarı, birbirinden farklı ürünlere de ev sahipliği yaptı. Flyte isimli bir girişim, fuarın en dikkat çeken ürünlerinden biri olmayı başardı. Klasik bir masa lambası tasarımına sahip olan bu ürün, havada asılı duruşu ile görenlerin ilgisini fazlasıyla çekmeyi başardı.

    İki parça şeklinde tasarlanan bu ürünün ahşap malzeme yapısına sahip olan besleme birimi, sahip olduğu çok güçlü manyetik alan etkisi sayesinde, ampulün havada asılı kalmasını sağlıyor. Yerleştirme esnasında ise, son derece dikkatli davran gerekiyor zira ürün kadar fiyatı da bir hayli dikkat çekici. 299 Euro fiyata sahip olan bu ürün, dekoratif anlamda da son derece etkileyici.

    Geçtiğimiz yıllarda bir girişim olarak başlayan projenin final ürünü, Berlin’de sergilendi. Çok sayıda teknoloji tutkunu, bu ürünü deneyimleme fırsatı buldu. Bizler de, sizler için bu farklı ve yaratıcı bir tasarıma sahip ampulü değerlendirdik.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN