Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    KadınGrundig’ten tasarımıyla dikkat çeken Proline Serisi

    Grundig’ten tasarımıyla dikkat çeken Proline Serisi

    Grundig, meyve ve sebzeleri en iyi şekilde sıvı hale getirmek için hem verimli hem de pratik ürünler arayanlar için Proline serisini tüketicilerine sundu. Yeni seride 4 farklı ürün bulunuyor.

    Tasarımlarıyla da dikkat çeken yeni Proline serisinde malzemeleri havayla temas etmeden vakumlayarak tazeliğini korumaya yardımcı olan Vacuum Blender, sebze ve meyveleri çok kısa sürede parçalayabilen Power Blender, farklı çorbaları kolayca hazırlayan Soup Maker ve meyve-sebzeleri en verimli şekilde sıkan Slow Juicer olmak üzere 4 ürün bulunuyor.

    Vacuum Blender

    Vacuum Blender, malzemeleri karıştırmadan önce hazneden havayı çıkartarak besin değerini kaybetmesini engelliyor. Karışım besin değerini ve tazeliğini daha uzun süre koruyor; A ve C vitaminleri, antioksidan ve enzimler daha uzun süre karışım içinde kalıyor.

    Power Blender

    Power Blender gücü sayesinde sebze ve meyveleri çok kısa sürede parçalamaya yardımcı oluyor. Motor fazla çalışmadığından ısınma olmuyor ve hazne içindeki gıdanın besin değeri ısı yüzünden kaybolmuyor. Sebze ve meyveler Power Blender’da bütün olarak bölünüp lif ve su olarak ayrılmadığından sindirim sistemi için daha sağlıklı bir seçenek sunuyor.

    Soup Maker

    Soup Maker, çorba pişirmek için gerekli olan tencere, kaşık, blender gibi birçok gereci tek bir üründe topluyor. Hibrid teknolojisi sayesinde aynı ürünle hem çorba pişirilebiliyor hem de buzlu içecekler hazırlanabiliyor.

    Slow Juicer

    Meyve sebzelerin en verimli şekilde suyunu çıkartan Slow Juicer, sorbe aparatıyla donmuş meyvelerden sorbe hazırlayabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN