Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunGran Turismo 7 geliyor!

    Gran Turismo 7 geliyor!

    Popüler araba yarışı serisinin yeni halkası Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de çıkış yapacak. İşte detaylar…

    Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan ve Polyphony Digital tarafından geliştirilen popüler araba yarışı serisinin yeni halkası Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de çıkış yapacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacak oyun, Türkçe dil desteğine de sahip olacak.

    Oyunda çeşitli turnuvalara katılabiliyor, araba koleksiyonu yapabiliyor, hatta sahip olduğumuz arabaları modifiye edebiliyoruz. Gran Turismo; GT Senaryo, Arcade ve Sürüş Okulu gibi modlarla da oyuncuyu sürekli oyuna bağlı tutmayı amaçlıyor.

    Ayrıca GT Simülasyon Modu’nun yeniden oyunda yer alacak olması da oyuncuları heyecanlandıran bir başka konu. Çeşitli mücadelelerden geçerek sahip olduğumuz otomobilleri modifiye edip satarak, oldukça sürükleyici bir kariyer modu deneyimi yaşayabiliyoruz. Eğer diğer oyuncularla yarışmaktan daha çok zevk alıyorsanız, GT Sport Modu’nu denemenizde fayda var.

    Gran Turismo 7’de, 420’den fazla otomobile sahip olabileceğiz. Bu otomobillerin arasında hem klasikler, hem de yeni model arabalar olacak. Oyun, içerdiği 90’ın üstünde pist sayesinde oyuncuları sürekli oyunun içinde tutacak gibi görünüyor.

    Araba oyunlarından keyif alan oyuncuların çok beğeneceğini düşündüğümüz Gran Turismo 7, bu türe ilk defa giriş yapmak isteyenler için de kalitesiyle oldukça doğru bir tercih olabilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN