Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGözler Xiaomi Mi 11 Pro için belli olan özelliklerde!

    Gözler Xiaomi Mi 11 Pro için belli olan özelliklerde!

    Xiaomi Mi 11 Pro için hatırlayacağınız üzere ilk bilgiler temmuz ayında gelmişti. Bunun ardından telefonun farklı özellikleri hakkında yepyeni özellikler de duyurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda telefonun iki farklı model olarak Mi 11 ve daha üst özelliklere sahip olacak pro modeli olan Mi 11 Pro’nun yeni sızıntı haberleri ortaya çıktı.

    Zaten çok daha yüksek performans sunması beklenen Pro takısı alan model için asıl beklenen yenilik ekran tarafında ve hızlı şarj tarafında olması bekleniyor.

    Xiaomi Mi 11 Pro özellikleri nasıl olacak?

    Xiaomi Mi 11 Pro
    Görsel temsilidir

    Xiaomi’nin bu modelinin Çin’deki Snapdragon 875 işlemcisini kullanan ilk telefon olacağı söyleniyor. Bu noktada da önem taşıyan modelin, beklendiği gibi ekran tarafında önemli bir geliştirme ile geleceği özellikle belirtiliyor. QHD Plus çözünürlük ve 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak model hakkındaki bilgiler bir Weibo gönderisinde ortaya çıkmıştı.

    Sızıntı kullanıcıların, ekran tarafının sol üst kısmında bir ekran deliği ile karşılaşacağını söylüyor. Ekranın kavisli bir yapıda olacağı da yine bu sızıntıya göre ortaya çıkıyor. Zaten daha önceki sızıntılarda da Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerinin geleceğini de söylemişti. Telefonun şarj tarafında ise 120W hızlı şarj desteğinin sunulması bekleniyor. Zira Xiaomi Mi 10 Ultra ile birlikte 120W hızlı şarj teknolojisi de tanıtılmıştı.

    İlerleyen günlerde telefon hakkında farklı detayların çıkması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN