Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraGoPro uygulamasına Mural Modu geldi

    GoPro uygulamasına Mural Modu geldi

    Uygulama içindeki yeni mod ile Go Pro, kameranızla ya da akıllı telefonunuzla kaydettiğiniz favori anlarınızı yeniden yaşayabiliyorsunuz. İşte detaylar…

    Popüler aksiyon kamerası şirketi GoPro, akıllı telefon uygulamasını güncelleyerek bir dizi yeni özellik getirdi. Bu güncelleme hem uygulama kullanınımı basitleştiriyor hem de onu özellikler bakımından daha zengin hâle getiriyor.

    Gelen yeni özelliklerden en önemlisi Mural. Uygulama içindeki bu yeni mod ile Go Pro kameranızla ya da akıllı telefonunuzla kaydettiğiniz favori anlarınızı yeniden yaşayabiliyorsunuz. Bu özellik ile eski ve yeni anlar ön plana çıkarılıyor.

    Yeni gelen diğer özellikler arasında daha kolay gezinti de yer alıyor. Uygulama üç farklı görüntüleme modu arasında geçiş yapmanıza imkân tanıyor. Görüntüle simgesine tıklayarak tüm içeriği tek bir ekranda görebilirsiniz ya da odak moduna giderek belli bir zamanda sadece tek dosyayı görebilirsiniz.

    Uygulama güncellemesiyle birlikte gelen ilgi çekici yeniliklerden biri de Highlight Reels. Mural’ın aksine yazılımsal işleyiş esaslı bir yapı sunulurken söz konusu özellik sizin için etkinlikleri ya da içeriği otomatik şekilde oluşturuyor.

    Güncellenmiş GoPro uygulamasının tüm bu yeni özelliklerini denemek için App Store veya Google Play Store’u ziyaret edebilirsiniz.

    GoPro modellerini buraya tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN