Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGoogle I/O 2022'de neler tanıttı?

    Google I/O 2022’de neler tanıttı?

    Google I/O 2022, 11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

    Geliştiricilerin yanı sıra tüm teknoloji dünyasının merakla beklediği etkinlikte Google, sonraki mobil işletim sistemine dair bazı özellikleri tanıttı. Ayrıca Fitbit entegrasyonu ile Pixel Watch, Pixel Buds Pro, Pixel Tablet, Google Piksel 6a, Google Cam, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro duyuruldu.

    Android 13’ün Material You iyileştirmelerinin yanı sıra Google Cüzdan’ın dönüşü aktarıldı. Apple Watch’a rakip akıllı saat Pixel Watch ile dikkatleri üzerine çeken teknoloji şirketi, her ne kadar satış tarihine ilişkin hiçbir bilgi vermese de AR gözlüğü Google Cam’i de lanse etti.

    Google’ın Pixel akıllı telefon serisinin en yeni üyeleri de etkinlikte sahne aldı. Güçlü ekranları ve kamera özellikleri ile öne çıkan modeller genel itibarıyla iPhone modelleri ile rekabet odağında geldi.

    Pixel Buds Pro, gürültü engelleyici özellikli ve son derece minimalist bir kablosuz kulakiçi kulaklık olarak tanıtıldı.

    Google’ın 2019’da tablet yarışından çıktıktan sonra, Android 13 geldiğinde 20’den fazla uygulamanın tabletler için optimize edilmesine odaklanmasıne ek olarak 2023 için bir de Pixel Tablet duyurdu. Teknik detayları tam olarak açıklanmamakla birlikte Pixel Tablet’in bir ‘iPad Air rakibi’ olacağı kaydedildi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN