Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonGiysi katlama makinesi FoldiMate ile tanışın

    Giysi katlama makinesi FoldiMate ile tanışın

    elbise_katlama_1

    2017’de ön siparişleri alınmaya başlanacak inovasyon ve fütürizm dolu bir teknoloji ürünü ile tanışmaya ne dersiniz? FoldiMate, inanması güç ama elbise katlamaya yarayan bir makine. T-shirt’ten gömleğe, pantolondan havluya hemen her şeyi katlayabiliyor. Son derece ilginç bir çalışma prensibine sahip…

    30 çamaşır kapasiteli FoldiMate, giysilerin mandallayıp makineye asılması dışında sizden bir şey istemiyor. Başlat butonuna basıyorsunuz ve ardından sırayla makinenin içine alınan giysiler, katlanmış ve üst üste yerleşmiş halde çıkıyor. Hijyen öncelikli katlama işleminde dilerseniz giysilere ekstra parfüm sıkılmasını da sağlıyorsunuz.

    110V ve 220V olmak üzere iki farklı güç seçeneği, 15-20 adet giriş askısı, 10-30 arası giysi alabilen çıkış tepsisine sahip makinenin katlama hızının da giysi başına 10 saniye olduğu belirtiliyor. Ağırlığı ise 30 kg. İlk modelin çorap ve iç çamaşırı katlayamadığı da ek bilgiler arasında.

    elbise_katlama_2

    Özellikle kadınların yoğun ilgisini çekmesi beklenen giysi katlama makinesi FoldiMate’e yalnız yaşayan erkeklerin de yoğun talep göstermesi olası. En nihayetinse ise evler için ilginç bir teknoloji yeniliği olacak gibi görünüyor.

    Uzun ve meşakkatli elbise katlama işlemini teknolojiyle buluşturan FoldiMate’in 2017 için belirlenen fiyat etikeri ise siparişe sunulacağı ABD için 850 Amerikan Doları şeklinde. Şimdiye kadar 100 bine yakın kişinin ürünü almak için kayıt yaptırdığı da belirtilenler arasında.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN