Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGame of Thrones’tan sonraki George R.R. Martin fenomeni Wild Cards olabilir

    Game of Thrones’tan sonraki George R.R. Martin fenomeni Wild Cards olabilir

    Ekran_Resmi_2016-08-08_13_48_11

    Game of Thrones, kitleleri peşinden sürükleyen fenomen üstü bir TV yapımı. Sonraki sezonu 2017 yazında yayınlanacak ve kötü haber de hikayenin 2018’de sona erecek olması. Gerçeküstü Game of Thrones dünyası, ünlü yazar ve senarist George R.R. Martin’in aynı adlı kitabına dayanıyor. Yeni bilgi ise ünlü ismin bir başka eserinin de TV’ye uyarlanmasının gündemde olduğu yönünde…

    Buna göre Martin’in uzun soluklu antoloji serisi Wild Cards’ın (Vahşi Kartlar) hakları NBC Universal tarafından satın alındı. Geçtiğimiz hafta sonu duyurulan gelişme, ilerleyen dönemde yayınlanacak bir diğer George R.R. Martin serüvenine işaret ediyor.

    1987 yılında çıkan ilk yapıt, post apokaliptik bir hikayeye dayanıyor. Buna göre bilinmeyen bir virüsün enfekte olmasıyla yeryüzünde yaşayan insanların yüzde 90’ı ölüyor. İkinci Dünya Savaşı sonrasında gerçekleşen bu kaos sonrasında hayatta kalanlar ise temel alınan konuyu oluşturuyorlar. Özetle fantastik öğelerle renklendirilmiş yeni bir tür bilim kurgu yapımı ile karşılaşmak üzeresiniz…

    higko2clrjvxalkceuxw

    Wild Cards’la birlikte Marvel ve DC Comics çizgi romanları evreninde olduğu gibi heyecan verici bir konsept ortaya çıkabilir. Game of Thrones’taki başarının ardından George R.R. Martin adının yeniden ekranlara taşınması ihtimali de bir hayli sevindirici.

    Şimdilik yayın tarihi, yayının gerçekten dizi olarak gelip gelmeyeceği gibi detaylar kesinleşmiş değil. Ancak beklentiler kısa süre içinde resmi doğrulama ve duyuruların yapılacağı yönünde.

    Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN