Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGalaxy Z Fold 3 konsept tasarım ortaya çıktı

    Galaxy Z Fold 3 konsept tasarım ortaya çıktı

    Samsung’un önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürmesi beklenen Galaxy Z Fold 3 için bir tasarım görseli yayınlandı. Bir konsept tasarımcısı cihazın şu ana kadar bilinen özellikleri ile bir konsept tasarladı.

    Galaxy Z Fold 3 nasıl görünecek?

    Güney Koreli teknoloji devinin yeni katlanabilir telefonunu merakla bekliyoruz. Samsung katlanabilir telefon pazarında oldukça büyük pazar payına sahip. Şirket her yıl Z Flip ve Z Fold serileriyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Yeni nesil Galaxy Z Fold’un tasarım görseli, önceki sızıntılardan yola çıkılarak oluşturuldu.

    Önceki sızıntılara göre bir tasarım derlemesi oluşturan BenGeskin, bunu Twitter hesabından paylaştı.

    Sızıntılarda ortaya çıkan bilgilerdeki gibi ana ekrandaki ön kamera, ekran altı kamera teknolojisini kullanacak. Küçük ekran ise Infinity-O ön kamera şeklini kullanıyor olacak. Her iki ekranda da 120 Hz tazeleme hızının olmasını bekliyoruz. 8 inç boyutundaki ekranı yeni S-Pen ile kullanabileceğiz. Arka tarafta üç adet kamera ve bir de flaş bulunuyor. Arkadaki kamera kurulumunun işlevini şu an için bilmiyoruz.

    Cihazdan sağlamlık konusunda beklentilerimiz var. Dış tarafta güçlendirilmiş bir kaplama olmasını bekliyoruz. Bunun yanı sıra bir IP sertifikası da bekleyebiliriz. Cihazla ilgili şüphelerimizden biri S-Pen yuvasının olup olmayacağı. Zira eski nesilden daha ince ve daha hafif bir cihaz bekliyoruz. Yine de S-Pen desteğinin olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    Cihazın daha önceki ve şimdiki sızıntılara göre teknik özelliklerini derleyecek olursak; Samsung Galaxy Z Fold 3, ana ekranda ekran altı kameraya sahip olacak . Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisinin ve 2215mAh ve 2060mAh çift bataryanın (veya daha küçük bir 4380mAh pil ) bulunduğu da söyleniyor.

    Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonları büyük ihtimalle bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN