Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGalaxy S8 için güncelleme yayınlandı!

    Galaxy S8 için güncelleme yayınlandı!

    Samsung’un bu yıl dikkat çeken modellerinden olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Bu güncellemenin ayrıntıları haberimizde!

    Samsung Galaxy S8 ailesi için yeni güncelleme

    Kısa bir süre önce yayınladığı güncelleme ile Bixby tuşuna yanlışlıkla basanların sorununu ortadan kaldıran Samsung, Android 8.0 Oreo ve Bixby 2.0 öncesinde güncellemelere devam ediyor. Samsung, S8 ve S8 Plus modelleri için 480 MB boyutunda bir güncelleme daha yayınladı.

    galaxy s8

    480 MB boyutundaki bu güncelleme, öncelikli olarak Ekim 2017 güvenlik yamasını içeriyor. Son dönemde ortaya çıkan WPA2 açığının ardından böyle bir güncelleme gelmesi son derece önemli. Bir süredir bu iki model için konuşulan portre modu ise bu güncellemeye dahil değil.

    Yayınlanan güncelleme, öncelikli olarak Dex arabirimi üzerindeki problemleri ortadan kaldırıyor. Dex için iyileştirmeler getiren güncelleme, sistem ve arayüz hızlandırlamaları ile küçük hataların da giderilmesini sağlıyor. Bölgesel olarak başlayan güncelleme dağıtımı henüz ülkemize sunulmadı ancak kısa bir süre içinde gelmesi yüksek bir ihtimal.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN