Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımGalaxy S7, S7 Edge ekran boyutları 'yüksek oranda' belli oldu!

    Galaxy S7, S7 Edge ekran boyutları ‘yüksek oranda’ belli oldu!

    galaxy_s6_edge

    Samsung, 2016 yılındaki en iddialı akıllı telefon serilerinden ilkini Şubat ayının sonunda İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek bir teknoloji fuarı kapsamında duyuracak. Tanıtımı gerçekleştirilecek modeller Galaxy S serisinin en yeni üyeleri, ancak kaç farklı varyasyonla gelecekleri bilinmiyor. İddialar Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerine ek olarak Galaxy S7 Plus gibi daha büyük ekranlı alternatiflerin de görücüye çıkabileceği yönünde. En yeni bilgi ise Galaxy S7 ve S7 edge modellerinin ekran boyutları ile ilgili…

    Hindistan’daki ithalat verilerinin listelendiği Zauba’da ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinin ekran boyutları açığa çıkıyor. Resmi bir doğrulamam gelmemekle birlikte bilgilerin daha önceki yıllarda da hemen hemen yüzde 100 doğruluk taşıdığı görülmüştü.

    Zauba kayıtlarına göre Samsung Galaxy S7 modeli 5.1 inç ekran boyutuna sahip olabilir. Teknik olarak geçtiğimiz yıl satışa sunulan öncül modelle aynı ekran boyutunun söz konusu olduğu görülüyor. Galaxy S7 edge ise 5.5 inç ekran boyutu ile gelecek gibi görünüyor. Ekran boyutu, Galaxy S6 edge’e kıyasla büyüyor.

    Bilindiği üzere mevcut Samsung amiral gemisi modellerinin en büyük ekranlısı Galaxy Note 5; 5.7 inç ekrana sahip cihazla Galaxy S serisi üyeleri arasındaki makas iyiden iyiye küçülecek gibi. Öte yandan Samsung’un özellikle Asya pazarındaki büyük ekrana yönelim trendi doğrultusunda adımlar atmayı sürdürdüğü yorumları da bu noktada öne çıkıyor.

    Çeşitli kaynaklarda da gelen bilgiler bu yönde. En nihayetinde ise Şubat ayındaki Mobile World Congress 16, tüm soruların nihai yanıtı olacak.

    Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN