Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGalaxy S10 ücretsiz YouTube Premium ile geliyor

    Galaxy S10 ücretsiz YouTube Premium ile geliyor

    Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S10 için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Samsung ile Google arasındaki anlaşma sayesinde Galaxy S10 sahiplerine bazı ülkelerde YouTube Premium servisi ücretsiz olarak sunulacak.

    Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10, üst düzey donanımı ile olduğu kadar zengin kutu içeriği ile de dikkat çekmişti. Ancak Samsung’un kullanıcılarına jesti bu kadarla da sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.

    Samsung ile Google arasında yapılan anlaşma sayesinde, Galaxy S10 sahiplerine YouTube Premium hizmeti ücretsiz olarak sunulacak? Peki, bu hizmet ömür boyu mu geçerli olacak?

    Samsung’dan ücretsiz YouTube Premium jesti

    Galaxy S10 satın alan kullanıcılar dört ay boyunca ücretsiz YouTube Premium servisinden yararlanabilecek. YouTube Premium sayesinde tüm YouTube videoları reklamsız izlenebiliyor ve ayrıca videoları resmi olarak indirebiliyorsunuz. Ancak YouTube Premium hizmetinin Türkiye’de kullanılmadığını belirtelim.

    Samsung’un jesti bu kadarla da sınırlı değil. Samsung bir de Spotify ile iş birliği yapmış durumda.

    Yine  Samsung Galaxy S10 modellerinden birini satın alanlara tam altı ay boyunca Spotify Premium hizmeti ücretsiz olarak sunulacak.

    Samsung’un bu tip promosyonlar ile müşterilene jest yapması oldukça güzel. Bakalım diğer firmalar da Samsung’un politikasını takip edip yeni telefonlarına servislerin Premium üyelikleri ücretsiz olarak ekler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN