Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımGalaxy Note 20 ne tür bir ekranla gelecek?

    Galaxy Note 20 ne tür bir ekranla gelecek?

    Samsung Galaxy Note 20’nin düz ekranlı olabileceği iddiasının ardından iki yeni fotoğraf paylaşıldı…

    Samsung Galaxy Note 20’nin olası özelliklerine ilişkin yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Note 20’nin düz ekranlı olabileceği iddiasının ardından iki yeni fotoğraf paylaşıldı. Samsung’un Galaxy serisinin standart modelinde düz ekran kullanacağı iddiasını gündeme getiren Ice Universe, bu iddiayı güçlendirecek şekilde fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda Galaxy Note 20 modeli için hazırlanan iki kılıf bulunuyor. Teki şeffaf diğeri ise siyah olan kılıflar incelendiğinde bunların düz ekranlı bir telefon için yapıldığı anlaşılıyor. Buna göre Galaxy Note 20’nin düz ekranlı olabileceği iddiası güçlenmiş durumda.

    Öte yandan Galaxy Note 20 özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor… Daha önce cihaz için hazırlanan taslaklar sızdırılmış ama özelliklere ilişkin detaylar görülememişti. Yeni paylaşılan kılıf fotoğrafları ise cihazın ekranına ilişkin önemli bir ipucu veriyor. Ek olarak Samsung’un serinin üst versiyonu olan Galaxy Note 20 Plus’ta ise kavisli bir ekrana yer vermesi bekleniyor.

    Akıllı telefonun özellikleri için bazı ipuçları ortaya çıkmış durumda. Serinin her iki üyesinin de 120Hz yenileme hızına sahip ekranlar ile gelmesi bekleniyor. Note 20 ekranı Full HD çözünürlüklü olabilir, Note 20 Plus’ın ise QHD olacağı bekleniyor.
    Note 20 ve Note 20 Plus modellerinin 5 Ağustos’ta tanıtılası bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN