Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy Note 10 Plus için kulaklık girişi bilmecesi çözüldü

    Galaxy Note 10 Plus için kulaklık girişi bilmecesi çözüldü

    Note ailesinin en yeni üyesinin tanıtılmasına bir aydan kısa bir zaman kaldı. Yakın zamanda tanıtılacak olan Galaxy Note 10 Plus ile ilgili en yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefonun basın görselleri de yakın zamanda internete sızdırıldı. FCC tarafından yayınlanan bazı görseller ise Galaxy Note 10+ kulaklık girişi ile gelecek mi? Sorularına yanıt oldu. Böylelikle söylentiler netlik kazandı.

    Galaxy Note 10 Plus kulaklık girişi olmadan gelecek

    FCC tarafından yayınlanan fotoğraflar Note 10+ 3.5 mm kulaklık girişi ile mi gelecek? sorularına yanıt verdi. Cevap ne yazıkki hayır. FCC web sitesinde görünmeyen fotoğraflar için kesin doğru demek yanlış. Ancak telefon büyük bir ihtimalle 3. (Phentermine) 5 mm kulaklık girişi ile gelmeyecek.

    Note 10 ve Note 10+ modellerinde 3.5 kulaklık girişinin olup olmamasının telefon satışlarını nasıl etkileyeceği henüz bilinmiyor. Ancak, Samsung’un bu girişi kaldırması Samsung severler tarafından pek de olumlu karşılanmıyor.

    Yeni model ailesinin kutusundan tabii ki Type-C uçlu bir kulaklık çıkacak. Hatta söylentiler bu kulaklıklarda AKG imzası taşıyacağını doğruluyor.

    Şirkete yakın kaynaklar fotoğrafların sızdırılmasından şirketin son derece rahatsız olduğunu söylüyor.

    Note 10 5G modeli ile ilgili de bazı sızıntılar ortaya çıktı. Bu telefonun en düşük depolama alanının 256 GB olacağı söyleniyor. Ailenin en üst modelinde 12 GB RAM ve 1 TB dahili hafıza kullanılacak.

    Dahili depolama alanının Note 10 modelinde 128 GB, Galaxy Note 10 Pro / Plus modelinde ise 256 GB‘dan başlayacağı belirtiliyor.

    Samsung yeni Note modellerini 7 Ağustos günü düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN