Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung Galaxy Note 10 Plus basın görseli sızdı!

    Samsung Galaxy Note 10 Plus basın görseli sızdı!

    Samsung’un yeni Galaxy Note 10 serisi, çok yakında tanıtılacak. Tanıtıma sayılı günler kalmışken Galaxy Note 10 Plus 5G modelinin basın görselleri sızdırıldı.

    Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G basın görseli sızdırıldı!

    Son zamanlarda ortaya çıkan raporlar yeni Galaxy Note ailesinin dört farklı modelden oluşacağını işaret ediyordu. Galaxy Note 10 ile birlikte Galaxy Note 10 Plus modelini tanıtması beklenen Samsung, bu iki modelin 5G desteğine sahip varyasyonlarını da tanıtacak.

    Söz konusu modellerin tanıtılacağı etkinlik hızla yaklaşırken, yeni modellere ait basın görselleri de ortaya çıktı. Bu afişe baktığımızda ‘Galaxy Note 10+ 5G, Verizon 5G ile buluşuyor’ yazısı da dikkatleri çekiyor.

    Modelin tasarımına göz attığımızda ön tarafta oldukça ince çerçevelere sahip, içinde tekli ön kamera bulunan bir ekranla karşılaşıyoruz. Sol çerçeve aynı zamanda güç tuşlarını ve ses kontrol tuşlarını da üstünde barındırıyor.

    Arka kasaya baktığımızda ise üçlü arka kamera kurulumunu görmekteyiz. Arka kasada başka herhangi bir detay bulunmuyor. Galaxy S10 modellerinde olduğu gibi Note 10 modellerinde de ekran içinde parmak izi sensörünün bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    Yine de şu an için tüm bunların bir iddia olduğunu ve kesinlik taşımadığını eklememiz gerek.

    Galaxy Note 10 ailesi ne zaman tanıtılacak?

    Samsung’un Galaxy Note ailesi ile birlikte farklı ürünlerini tanıtması beklenilen yeni etkinliği, yerel saat ile 8 Ağustos tarihinde saat 00:00’da başlayacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN