Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGalaxy Note 10 için Note 7'den ilham alınabilir!

    Galaxy Note 10 için Note 7’den ilham alınabilir!

    Samsung’un Ağustos ayında tanıtımını gerçekleştirmesi beklenilen Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisinde kavisli ekran ve ön kamerada değişikliğe gidebileceği belirtiliyor.

    Galaxy Note 10 ekran kavisi Note 7’ye benzeyebilir!

    Galaxy Note Edge modelinden bu yana kavisli ekranlar Samsung’un amiral gemilerinde adeta standart haline geldi. Ancak, son yıllarda kavisin derecesinin artması ile birlikte ( Örneğin: Note Edge ve S10 Plus kıyaslama ) bazı kullanıcılar tasarımsal açıdan cihazlardan rahatsızlık duyduğunu belirtmeye başladı.

    Galaxy Note 10 ile yeni bir dönem başlıyor!

    Ortaya çıkan yeni raporlara göre Galaxy Note 10 modelinde, Samsung’un eski tasarımlarından ilham alınabilir. Batarya talihsizliği nedeniyle toplanan Galaxy Note 7 diğer modellere kıyasla oldukça kavisli bir ekrana sahip değildi. Samsung’un Note 7 ile benzer bir tasarım anlayışını yeni amiral gemisine taşıyacağı belirtiliyor.

    Samsung’un daha ince kavislere sahip olan tasarımı bırakarak geri adım atmak istemesindeki başlıca sebepler merak edilirken, aynı zamanda Galaxy S10 serisinde sağ tarafta yer alan ekrana gömülü kameranın bu modelde ortalanabileceği belirtiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN