Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunForza Horizon 4’e Battle Royale modu geliyor

    Forza Horizon 4’e Battle Royale modu geliyor

    TGA 2019 etkinliğinde Forza Horizon 5 oyunu için yapılan dedikodular esnasında oyunun mevcut sürümü Forza Horizon 4’e yeni bir güncelleme geleceği kaydedildi. İşte sürpriz gelişmenin ilk detayları…

    Xbox oyun konsolunun sevilen oyun serileri arasında yer alan Forza Horizon’a yeni bir güncelleme ile Battle Royale modu geleceği duyuruldu.

    TGA 2019 etkinliğinde Forza Horizon 5 oyunu için dedikodular yapılırken oyunun mevcut sürümüne yeni bir güncelleme geliyor.

    The Eliminator isimli yeni bir oyun modu getiren güncelleme ile oyunculara Battle Royale modu sunuculacak.

    Bu mod ile oyuncular büyük bir açık dünyaya bırakılacak ve merkeze kadar yarış yapılacak. Çemberin giderek daraldığı açık dünyada çemberin dışında kalanlar elenecek ve merkeze ilk ulaşan oyuncu oyunu kazanmış olacak.

    Forza Horizan 4’e yeni oyun modu

    Geçtiğimiz günlerde oyunculara ücretsiz olarak sunulan The Eliminator modu ile Forza Horizon 4 oyuncu sayısının arttırılması hedefleniyor. Son dönemde oldukça popüler olan Battle Royale modunu oyuna getiren güncelleme ile EA Games’in Need for Speed serisinin yakalanması da hedefleniyor.

    Öte yandan geçtiğimiz günlerde de oyunun mobil sürümü olarak sayılabilecek olan Forza Street isimli bir mobil oyun da oyun severlerle buluşmuştu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN