Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürFitbit’ten çocuklara özel akıllı saat

    Fitbit’ten çocuklara özel akıllı saat

    Dünyanın önde gelen giyilebilir teknoloji markalarından Fitbit, ailelerin hep birlikte aktif ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için çocuklara özel ilk akıllı saati olan Fitbit Ace’i duyurdu.

    Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre, çocuklarda obezite oranı artıyor ve her üç çocuktan ikisinin her günü hareketsiz geçiyor. Fitbit’in yaptırdığı son araştırmaya göre ise çoğu ebeveyn, çocuklarının kendi çocukluklarına kıyasla daha az aktif olduğunu kabul ediyor. Ayrıca ebeveynler, çocuklarının kilosu, yedikleri gıdalar, egzersiz seviyeleri ve dünya genelinde artan çocukluk obezitesi konusunda endişeli olduklarını söylüyor.

    Ebeveynlerin beklentilerine yanıt vermek isteyen Fitbit, 8 yaş ve üzeri çocukları daha aktif olmaya ve aileleriyle birlikte sağlıklı alışkanlıklar geliştirmeye teşvik etmek üzere Ace’i tasarladı.

    Fitbit’in çocuklara yönelik giyilebilir teknoloji ürünü, harekete geçilmesi için ilham veriyor.

    5 günlük pil ömrü

    Günlük egzersiz ve uyku takibi sağlayan Fitbit Ace akıllı saati, 5 günlük pil ömrü ve ebeveyn kontrol sistemi ile çocukları hareket etmeye ve egzersiz yapmaya teşvik ediyor. 8 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan cihazın ayarlanabilen, su geçirmez bilekliği iki farklı parlak renkte sunuluyor. Fitbit’in yeni aile hesabı sayesinde de ebeveynler, Fitbit uygulamasında çocuklarının kiminle bağlantı kurduğunu kontrol edebiliyor. Böylece ebeveynler çocuklarının faaliyetlerini kontrol ederek koruyabiliyor. Halen ön satışta bulunan Ace, 2018’in ikinci çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulacak.

    Fitbit Ace, 2018’in ikinci çeyreğinde tüm dünyada satışta olacak.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan giyilebilir teknoloji ürünlerini incelemek için buraya tıklayınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN