Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunFIFA 20 çıktı ama…

    FIFA 20 çıktı ama…

    FIFA 20’yle ilgili kamuoyuna yansıyan ilk bug’lar kariyer modunda bazı grafikler, konuşma ve basın toplantılarında sorunlar olduğuna işaret ediyor…

    FIFA 20 artık tüm dünyada ekranları kaplamaya başladı! Yılın merakla beklenen spor oyunu, yeniden çalışılmış grafikleri ve. Sokak futbolu gibi yenilikleri ile beğeni topladı. Ancak oyuncuların özellikle kariyer modunda keşfettikleri bug’lar (hatalar) da şimdiden gündem olmaya başladı. Yakın zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile düzeltilmesi beklenen bir dizi sorun söz konusu.

    FIFA 20’yle ilgili kamuoyuna yansıyan ilk bug’lar kariyer modunda bazı grafikler, konuşma ve basın toplantılarında sorunlar olduğuna işaret ediyor. Ancak bu problemlerin oyuna aşina olmayan kimseler tarafından pek de önemsenecek düzeyde olmadığı kaydediliyor. Deneyimli oyuncular ise sorunlara deyim yerindeyse kafayı takmış durumdalar.

    Bu kapsamda FIFPlay web sitesinde oyunu oynayanların bug’ları bildirdikleri bir konu açıldı. Twitter’da da bu yöndeki paylaşımların sayısında artış var. En nihayetinde ise Kariyer Modu, bir tür ‘bakıma’ ihtiyaç duyuyor gibi.

    FIFA Ultimate Team’de her şey yolunda…

    Öte yandan FIFA oyuncuları için öncelik her zaman olduğu gibi FIFA Ultimate Team modunda. Yapımın başarısının en önemli nedeni olan bu mod, milyonlarca oyun meraklısının vazgeçilmezi ve ilk bilgiler sorunsuz bir şekilde işlediği yönünde.

    FIFA 20, 2019’un en önemli oyunlarından biri. anda Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC’de mevcut. Nintendo Switch’te bulunan oyunun diğerlerine göre bariz farkları var; eski Ignite oyun motorunu kullanıyor ve birkaç moddan yoksun.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN