Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelFarklı tasarımda geliyor: Xiaomi Mi 11 göründü!

    Farklı tasarımda geliyor: Xiaomi Mi 11 göründü!

    Xiaomi’nin bir süredir sızdırılan ve merakla beklenen telefonları arasında yerini alan Xiaomi Mi 11 için görseller  sızdırıldı. Telefonun normal Xiaomi telefonların farklı olarak dev bir kamera ile geldiği görülüyor ve tasarımsal açıdan da farklı duruyor işte telefonun yeni sızdırılan görüntüleri:

     Xiaomi Mi 11 tasarımı ve özelliklerini doğrulayan görseller

     Xiaomi Mi 11-00

    Daha önce defalarca kez akıllı telefonlar hakkında bilgi ve görsel sızdıran Ice Universe tarafından paylaşılan yeni görseller Xiaomi’nin yeni amiral gemisi olacağı söylenen telefona da yakından bakmayı sağlıyor. Telefon canlı canlı kullanan kişilerin ellerinde görüntüleniyor ve bu şekilde olacağı kesinleşmiş oluyor.

    Daha önce Ben Geskin tarafından da sızdırılmış olan telefon görüntüleriyle de bağdaşıyor. Akıllı telefonda üç sensör ve bir LED flaş içeren kare kamera kurulumu bulunuyor. Bunun yanı sıra telefonun sızdırılan görüntüsünde açık mavi bir renge sahip olacağı da görülmüş oluyor. Telefonun doğrulanmış bazı özellikleri de bulunuyor.

     Xiaomi Mi 11-00

    Telefonda, Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ve 12 GB’a kadar RAM bulunacak. Quad HD Plus çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan OLED ekranın yer alması bekleniyor.

    Bunlar arasında ise dev ana kameranın 108 Megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL Bright HM3 sensörüne sahip olacağı da var. Batarya tarafında da iddialı olması beklenen telefon serisinin; Mi 11 olan modelinde 4.920 mAh batarya kurulumu bizleri karşılayacakken pro takısı kazanan üst modelinde 5.120 mAh ile kutudan çıkacak deniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN