Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunFallout 76 betası 23 Ekim’de başlıyor

    Fallout 76 betası 23 Ekim’de başlıyor

    Merakla beklenen Fallout 76 betası için start 23 Ekim’de veriliyor. İşte detaylar…

    Bethesda Softworks, merakla beklenen video oyunu Fallout 76’nın beta süresine ilişkin detayları açıkladı. Testlerin 23 Eylül 2018’de Xbox One için başlayacağı, PC ve Sony PS4’te ise 30 Ekim 2018 itibarıyla oyunun beta olarak oynanabileceği belirtildi. Nihai sürümün çıkış tarihi ise 14 Kasım 2018.

    Yeni Fallout 76’daki olası hataların ortaya çıkarılması için başlayacak olan beta aşaması, oyunun dengeli bir şekilde meraklılarıyla buluşması açısından değer taşıyor. Öte yandan beta versiyonu oynamak için Fallout 76’nın ön siparişinin verilmesi gerekiyor. Dolayısıyla söz konusu planlamayı ön sipariş teşviki ve daha fazla oyun satışı için belirlenmiş bir strateji şeklinde de düşünmek mümkün.

    Günde 4-8 saat kadar oyun süresi…

    Beta aşaması günde 4-8 saatlik oyun oynayabilme süresi şeklinde gelecek. Bu da oyun severlerin belli zaman aralıklarında oyunu oynaması ve bu yönde elde edilecek geri bildirimler anlamı taşıyor. Beta deneyiminin her şeyi içereceği de kaydediliyor. Bu biraz beta ve erken erişim arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor.

    Ayrıca yeni bir Fallout 76 tanıtım videosu yayınlandı. Haberin devamında ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

    Fallout serisinin kökeni son derece eski; ilk oyun 21 sene önce, 1997’de başlamıştı. 2008’de Fallout 3 ve günümüzde daha çok ‘online’ tarafa odaklı yeni Fallout 76 ile serinin ayrı bir noktaya evrimi söz konusu olabilir.

    Söz konusu oyuna dair gelişmeleri önümüzdeki haftalarda daha sık gündeme getireceğiz. Takipte kalınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN