Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunFallout 4, 400 saatten fazla sürecek!

    Fallout 4, 400 saatten fazla sürecek!

    Ekran_Resmi_2015-08-05_12_04_44

    Kasım ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında çıkışını yapacak Fallout 4, yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Bu arada küçük bir anekdot; oyunun iOS dünyasında fırtınalar koparan Fallout Shelter’la ilgisi ise aynı geliştirici üzerinden (Bethesda) gelecek olması. Yani çok daha farklı ve çarpıcı bir yapımın oyun meraklılarını beklediğini belirtelim. Haziran ayında düzenlenen E3 adlı etkinlik kapsamında oyuna dair bazı bilgiler paylaşılmıştı. En son detaylar ise oyunun baş yapımcısı Jeff Gardiner’den geldi…

    Ekran_Resmi_2015-08-05_12_03_30 Oyun, internet üzerinden indirilebilecek ve kutulu olarak satılacak; ek olarak ‘Pip-Boy’ adlı özel bir edisyonu da oyun severlere sunulacak. 

    Gardiner verdiği röportajda oyunun süresine açıklık getirdi. Fallout 4’ün 400 saatten fazla süreceğine işaret eden ünlü isim, ayrıca oyunu bütünüyle keşfetmek isteyenlerin bu süreyi daha da uzatabilecini de sözlerine ekledi. Gardiner; ‘sanırım 400 saat oyun oynadım ama hala görmediğim şeyleri bulmaya çalışıyorum’ diyerek; Fallout serisinin son oyununa dair heyecan verici bir detayın açığa çıkmasına da önayak olmuş oldu.

    Fallout 4, yılın en sükse oyunlarından biri olarak bu kış konsol ve PC oyuncuları ile buluşacak. Çıkışını 10 Kasım 2015’ten itibaren yapacak Fallout 4’te fantastik bir oyun evreninde yönetilecek karakterin yetenenekleri ilerlendikçe artacak, harita üzerinde çok sayıda fantastik karakterin ortadan kaldırılası ise yapımdaki kilit unsurlar arasında yer alacak.

    Fallout serilerinin beşincisi olacak yapıma dair yayınlanan videolardan birini haberin devamında görebilirsiniz. İyi seyirler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN