Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonFacebook Libra Coin ile tanışın

    Facebook Libra Coin ile tanışın

    Facebook uzun zamandır blok zinciri üzerinden bir takım çalışmalar yapıyor. Kripto paraların oldukça gündemde olduğu son dönemlerde ünlü sosyal ağ da bu konudaki hamlesini Libra Coin ile gerçeğe dönüştürüyor.  İşte detaylar…

    Sosyal medya şirketi Facebook, yakın zaman içerisinde Libra Coin adını verdiği kendi kripto parası ile ekosistemdeki yerini alacak. Bunun güçlü bir hamle olduğuna şüphe yok. Eğer çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaz ise bundan böyle kripto para sektörü yatırımcıları Libra Coin alıp satarak işlem yapabilecek. 

    Facebook Libra olarak alternatifler arasındaki yerini alacak olan yeni kripto para, kısa zaman içerisinde de kullanıcılara tanıtılacak. Bu arada bir zamanlar ünlü sosyal ağın bu tür reklamları engellemiş olduğunu ve buna rağmen kripto para dünyasına adım attığını da söylemekte fayda var. Bir tür dönüşüm denebilir.

    Libra için herhangi bir açık satış ya da borsa olmayacak. Ancak buna karşın öncelikle proje ortaklarına satış yapılacağı düşünülüyor. Bir takım kaynaklardan gelen bilgiler ise kripto paranın Facebook’un kendi içerisinde kullanılacağı yönünde.

    Libra Coin 2020 yılında kullanıcılar sunulacak
    Facebook’un ilgili konudaki çalışmaları bir yandan devam ederken tanıtım sonrası kripto paranın 2020 yılında kullanıcılara sunulacağı söyleniyor. Şu an için kripto para ile ilgili test süreçlerinin de devam ettiğini belirtmeden geçmeyelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN