Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiEvde pratik temizliğin sırları

    Evde pratik temizliğin sırları


    Kış ayları neredeyse bitmek üzere. Karlı, yağmurlu ve soğuk havaların ardından güneş ve bahar nihayet yüzünü gösterdi. İnsan bahar aylarında yenilenmek ve hayatındaki fazlalıklarından kurtularak kendini motive etmek istiyor. Bu hafta sizler için hazırladığım ipuçlarıyla evinizi kısa sürede temizleyebilir, bahara daha enerjik bir giriş yapabilirsiniz…

    Elektrik süpürgeleri artık daha sessiz çalışıyor

    Electrolux UltraSilencer ZEN: Temizlikte en büyük yardımcımız hiç kuşkusuz ki elektrik süpürgeleri. Her evde mutlaka bulunan süpürgeler performanslarıyla ev işlerini oldukça kolaylaştırıyor. Süpürge konusunda benm tercihim yüksek performanslı ve sessiz süpürgeler. Özellikle ses konusunda çok hassas olduğum ve yüksek sese maruz kaldığımda şiddetli baş ağrıları çektiğim için süpürge seçiminde öncelikle bu iki kriteri göz önünde bulunduruyorum.

    58 dB ses seviyesi ile dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi olan UltraSilencer ZEN,  ses yalıtımı teknolojisi sayesinde tamamen sessiz bir süpürme deneyimi sunuyor. Ürün aynı zamanda güçlü motoru sayesinde temizliğin kalitesinden de ödün vermiyor. Böylece sessiz çalışan elektrikli süpürgelerin performansının düşük olacağına önyargı da kırılmış oluyor.

    Electrolux UltraSilencer ZEN, sessiz çalışmasının yanı sıra aynı zamanda iyi bir süpürgeden beklenen performans özelliklerini de karşılıyor. Hareket Kontrol Sistemi ile yumuşak ve kolay bir manevra kabiliyeti sağlanarak, evinizi daha rahat ve zorlanmadan temizleyebiliyorsunuz. Multi-room Sistemi ise 12 metrelik süpürme yarıçapı sayesinde süpürgeyi odadan odaya geçirirken prizden çıkarma derdini ortadan kaldırıyor ve eğilip doğrulmadan ve süpürgenizi hareket ettirme imkanı sağlıyor. Allergy Plus filtreleme özelliği sayesinde ise süpürgeniz A sınıfı hava temizliği sağlıyor.

    lg-kurumali-camasir-makinesi
    Evde çamaşır kurutmayın

    LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri: Büyük metropollerde yaşayan insanların ev içindeki  en büyük problemlerinden biri çamaşırlarını kurutmak. Sağlık problemlerine neden olması nedeniyle uzmanlar çamaşırların evde kurutulmasını önermiyor. Ancak dışarıda yoğun hava kirliliği ve toz nedeniyle balkonlar da çamaşır kurutmak için çok elverişli değil. Bu noktada şehir insanının imdadına çamaşır kurutma makineleri yetişiyor. Ancak bu makineler kapladıkları yer bakımından bazen çok da ergonomik olamayabiliyorlar.  Bu noktada imdadımıza kurutmalı çamaşır makineleri yetişiyor. LG kurutmalı çamaşır makineleri ayrı ayrı çamaşır makinesi ve kurutma makinesi kullanmak istemeyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Enerji verimliliği ile ön plana çıkan LG çamaşır bakım ürünleri, ayrıca çamaşırların yıkama sürecini akıllı telefondan takip edebilme avantajı da sunuyor. Hatta LG Hub Robot’la makinenizi sözlü komutlarla çalıştırabiliyorsunuz.

    arcelik-inlove-utu

    Ütü çilesi sona eriyor

    K4518 In Love Buhar İstasyonlu Ütü: 
    Sevilmeyen ev işlerinin en başında gelen ütü, buhar istasyonlu ütüler sayesinde artık daha az yorucu. Çapraz kanallı özel taban teknolojisi Cross Steam ve buhar ya da ısı ayarı gerektirmeyen ECO-Smart Modu ile Arçelik In Love Buhar İstasyonlu Ütü, evdeki iş yükünüzü azaltıyor.. 2600 W güce sahip olan ürün, 6 bar pompa basıncı ile yüksek buhar gücünün keyfini yaşatıyor ve 110 gr/dk’ya kadar sürekli buhar gücü sağlıyor. Ürünün öne çıkan özellikleri arasında dijital kontrol ekranı, 1 litre su tankı sayesinde kesintisiz ütüleme, çalışır durumda iken su ilave edebilme, kireç uyarı sistemi, kireç kartuşu, otomatik kapanma ve dikey ütüleme bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN